sunnuntai 17. elokuuta 2014


... Muumimamman hillopurkit. Ne houkuttelee varmasti jokaista joka muistaa niitä talvisia muumi-jaksoja jolloin valveilla olevat muumi hahmot lusikoivat erittäin herkullisen näköistä hilloa suoraan purkeista. Tänä kesänä me päätettiin yhdessä poikaystävän kanssa olla erittäin lapsekkaita ja lähteä naantalin muumimaailmaan - viime kerrasta on jo omalta osalta hyvä tovi. Pakko kuitenkin myöntää että kersana paikka oli hohtoa täynnä, eikä aikuis iällä enään samanlainen kuin silloin pienenä. Me viihdyttiin kuitenkin aivan loistavasti kierrellen paikkaa, sillä muumit ei ole koskaan liian vanhoja kellekkään! 
Me siis yövyttiin yksi yö naantalissa, tosi kivassa maalais-hotellissa nimeltä Palo-hotelli, aivan kävely matkan päässä torilta ja rannalta. Suosittelen, paikka oli tosi kiva, henkilökunta mukavaa ja huone siisti. Perjantaina lähdettiin Turkuun mun ystävien luo, jotka oli järjestänyt meille ohjelmaa koko viikonlopuksi. Päästiin muunmuassa jokke jokilautan ja jakke jokijunan kierrokselle kiertelemään kaupunkia ja aurajoen rantaa. Hyvää ruokaa ja paljooon kävelemistä. Aurajoen rannalla istuttiin viettämässä iltaa viimeisenä iltana ennen kotiin lähtöä seuraavana päivänä. Kiva yhteinen mini-loma <3
Nyt suunnataankin katseet kohti syksyä. Kaikki ovatkin jo luultavasti huomanneet kuinka ilmat ovat viilentyneet ja syksy on tuloillaan. Antaa tulla vaan, mä rakastan niitä viileitä syyspäiviä jolloin voi vetää lämpimän villapaidan päälle, ja iltaisin käpertyä paksun peiton alle lämmittelemään. Unohtamatta tietenkään syksyn kauniita värejä. Welcome autumn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti