maanantai 21. huhtikuuta 2014

 
Pääsiäis terkut! :-D olá olá, tää pääsiäinen on menny ihan hurjan nopeesti. Roosa saapui tänne torstai iltana, ja sen jälkeen aika onkin mennyt nopsaan :-D huomenna ois paluu arkeen ja töihin. Onhan tässä tän pyhän aikana ehtinytkin tapahtua ja sattua vaikka ja mitä kivaa, esimerkiksi meidän Haaparannan reissu lauantaina ja siitä illalla vielä hieman baareilemaan porukalla! Sunnuntaina oli löhöily/darra päivä, mutta illasta piipahdettiin kaverin luona kahvilla. Loppu ilta menikin sitten teeveen parissa ja saunoessa.
Sainpahan tänään itseäni niskasta kiinni ja imuroin ja siivosin ooppelin sisältä ihan kunnolla kerrankin! Puunattiin ja pestiin se myös päältä päin, ja inkku toteskin että tää näyttää paremmalta nyt kuin silloin kun ostin ton auton romun, sweeet!
Ollaan sen lisäks tänään oltu ylivieskassa raveissa. Ensimmäinen huono tuuri sattui jo matkalla, kun kopista poksahti toinen rengas. Kyllä ärsytti kun ihmiset kyselivät ollaanko huomattu et rengas on rikki, teki mieli sanoa että ei, muuten vaan ajettiin nolla kilometrin tuntivauhtia viimeiset 15 kilometriä! jessus sentään. Meidän Hellu tytön chäännsit meni varmaankin suurimmaks osaks sen renkaan takia kun se oli ihan hermona kun pääsi pois kopista. Kyllähän se renkaan rämä sellasta kolinaa kyllä pitikin että kuka muukin heppa olisi luultavasti ollut ihan samanlainen :'> Mut niin, ei päästy tällä kertaa maalin puhtaasti, mutta toivottavasti sit ens kerralla lykästäis! Tänään on ollut btw aivan mahtava sää jos joku ei oo sattunut huomaamaan, joten meikä painuu vielä ulos ajamaan yhden hepan ja illasta vietetään roosan kans viimenen ilta ennen kun kaveri lähtee huomen aamusta kotia itään. Luvassa on siis - tottakai, VAAHTOKARKIN GRILLAUSTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti