lauantai 30. marraskuuta 2013

 
Jeee, nyt toi piparkakku talli on kasassa! hitto kun tapeltiin tuon sokeri massan kanssa joka kiinniittää noi seinät yhteen, ne ehti jähmettyä aina ennen kun edes ehhdittiin ruveta liimailemaan niitä yhteen :D plus että noi meidän karkit mitä yritettiin liimailla niin tahto valua koko ajan alas, todella hieno taide teos .. no eipä siinä, ainakin oli hauskaa ja enpä oo varmaan kymmeneen vuoteen piparkakku taloa edes tehnyt :D nyt seuraa vielä lopun piparkakku taikinan paisto ja ihan normi pipareita, ja huomenna on sitten aion tehdä Glögi-Juustokakun pipari pohjalla. Tervetuloa kalorit!
aaah, ihanaa olla kotona työpäivän jälkeen. Oli aivan hirveästi porukkaa tänään, ja välillä ei vaan oikeasti jaksanut hymyillä, koska välillä oli aika pinna kireällä koska jonot kassalle ylettyivät varmaan kaupan toisen päähän. Huomenna toivon että olisi hieman rauhallisempi päivä, että ehtisi tehdä jotain muutakin kuin istua kassalla kahden ihmisen voimin.
Inkku on roudannut kaikkia ihania joulu valoja esiin ja jopa takapihan piha kuusessa on jouluvalot :D lyhtyjä on muutama pihalla, että ainakin meillä fiilistellään pikku jouluja tällä tavoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti