maanantai 28. lokakuuta 2013


Pieni kuvapostaus taalta skotlannista! pahoittelen koska joudun kirjoittamaan a-kirjaimella kaiken mihin kuuluisi ä ja ö kirjaimet (kopioitu facebookista..) joo, eli meidan loma lahenee loppuaan, ja taa aamu on onneks lohoilty vain hostellilla syoden hyva aamupala eika ole talle paivalle mitaan sen erikoisempia suunitelmia kuin vasta iltapaivalle. Illalla pitas yrittaa saada mahdutettua kamat kassiin, ja eilen kavi niin etta jouduttiin ostamaan kolmas laukku jotta saadan toi mun rinkka ruumaan. En oo sitten yhtaan ostellut mitaan en :D me kaytiin tuossa yhtena paivana yla-mailla ja kuuluisalla loch ness jarvella bongailemassa hirviota, mutta eipa sita oikeaa kylla nakynyt vaikka risteyly laivassa olikin merenpohja kamerat sun muuta. Toi reissu kesti koko paivan, ja tutustuttiin yhteen uutenseelantilaiseen poikaan matkalla, han oli yllattavan kiinnostunut suomesta, mutta sanoi etta luuli suomen olevan kuin venaja, wtf? jouduttiin oikaista aika monta juttua suomeen liittyen, esimerkiksi etta ainut oikea joulupukki asuu suomessa eika norjassa ..
Ollaan tavattu muitakin ihania ihmisia taalla, kaikki on tosi avoimia ja juttelevat ja auttavat heti, ja onneksi niin silla mun englanti nyt ei ole sita maailman parhaasta paasta, mutta ovat nayttaneet ymmartavan mua kuitenkin :D 
Joka paiva ollaan kayty kahviloissa ja ravintoloissa syomassa, joten nyt kylla mahat kiittaa. Ruoka kauppojen hyllyt on taytetty ihan erinlaisilla herkuilla niin mehan ollaan lapattu herkkuja korit tayteen tan matkan aikana :D tuliaisiakin ollaan ehditty hankkia, ja jopa sita skottilaista whiskia. Onse hauskaa kun taalta voi ostaa yli 40% jo 18 vuotiaana ja suomessa ainoastaan yli 21 vuotias.
Huomenna ollaan siis aamulla tulossa kotiin, mutta tanne on luvattu kunnon myrskya. Oon jo ymmartanyt etta myrsky on jo saavuttanut suomen? saas nahda miten meidan lennon oikein kay!

2 kommenttia: