tiistai 24. syyskuuta 2013



 
Tjenare. Tänään oli tän jakson viimeinen päevä koulussa, menihä tää eka jakso aika nopeesti :D nyt alkaa olee aika kiire oikeasti oppia tohon mantsan kirjotuksiin edes jotain, ja pakko ottaa nyt ihan pelkkänä tiivistelmänä kaikki koska en ehdi lukea kaikkia kirjoja läpi kokonaan :D joudun vaan kertaamaan asiat aika pinnallisesti nyt, ups :D keväällä uusimaan jos ihan kakiksi menee!
Käytiin koko perheen kanssa ja mummikin napattiin kaupunki ostoksille mukaan tänään iltapäivällä. Sain kahmittua itselleni taas kaikkea syötävää, kumma kyllä :D ajattelin nyt vihdoinkin kokeilla tuota maapähkinävoita jota ostin punnitse&säästä kaupasta, ja ostin samalla cashewpähkinöitä, maitosuklaa banaanilastuja ja kirsikkamakeisia, nam! Ja perjantaiksi vähän kirjotuksiin karkkia, huom, vähän ..
Ehdin jo kuitenkin käydä juoksu lenkillä, hyi hitsi kun tuo kylmä ilma jo alkaakin ottamaan keuhkoihin! mä muistan viime talvena kun aloitin kuntoilun, ajattelin että hyi helevata, tällaisessa ilmassa pysty juoksemaan, mutta juoksin kuitenkin vaikka se ei nyt keuhkoille olekkaan hyväksi. Noo, toivotaan lauhaa talvea, pliiis.
Huomenna aion pitkästä aikaa ratsastaa, sillä oon sunnuntaina Vaasassa kilpailemassa montéssa. Voi pyhä pipari, autolähtö ja numerolla 2. Iskän kanssa naurettiin että keulaan ja kukat, mutta tosi asia on että se on varmasti laukat ja hylsyt.
Nyt iltapalaa, talliin, suihkuun ja jos hetken lukis ja pää tyynyyn<3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti