tiistai 10. joulukuuta 2013

 
Herranjestas tuolla ulkona tuulee ja tulee lunta! mun oikeastaan pitäisi aika nopeeta kohta mennä ulos auttamaan porukoita talli töitten kanssa, sillä pollet tulisi saada sisälle mahdollisimman nopeeta. Mä nyt ajattelin kuitenkin äkkiä päivittää kuulumiset tänne blogiin!
Me lähdettiin eilen ensimmäisen tunnin jälkeen Inkun kanssa ajelemaan jyväskylän suuntaan, ja saarijärven kohdalta ajateltiinkin palata kotia ähtärin ja tuurin kautta. Tulihan vähän pitempi paluu matka, mutta päästiinpä käymään kyläkaupalla, monen mutkan jälkeen kuitenkin, välillä oltiin vähän hukassa, eikä sitä huutamisen määrää ois kukaan jaksanut kuunella jos muita matkustajia volvon kyydillä olis ollut :---D Mä löysin tuurista kyllä melko kesäisen Vero Modan paidan, hintaa oli vain 5€. Bongasin myös yhden kivan mustan melko simppelin mekon, poskipuna siveltimen, suihkusaippuaa ja tietenkin karkkia! Vähän lisäystä myös joululahja hankitoihin. Oishan tuolla ollut vaikka ja mitä, mutta ei kaikkea voinut kotiinkaan tuoda plus se että rahat alkaa loppumaan, joten perjantaita siis odotellessa että palkka räpsähtäis tilille!
Illalla pitäs mennä käymään Joonalla katsomassa sen uutta tatskaa :x Keskiviikko-Torstai töihin, perjantai vapaa ja viikonloppunakin ainoastaan töihin. Nyt tuonne myrskyyn pelastamaan hepat sisälle!

2 kommenttia: